donderdag 11 oktober 2012

Eating from an Kitchen Sink....

We starten de dag met een poolside ontbijtje en daarna gaan we (helaas) alvast starten met het pakken van onze koffers.


Voor Kim & Heleen is het vandaag al hun vertrekdag en aangezien ze pas laat vliegen komen ze bij ons om 11:00 voor de dag hun bagage stallen. We doen met zn viertjes een 'bakkie' en wisselen ondertussen onze ervaringen van de afgelopen dagen uit.
Aan het begin van de middag rijden we naar het Disney's Beach Club Resort om daar als afscheid een 'ijsje' te gaan eten bij Beaches & Cream. Behalve ons vieren zijn natuurlijk ook Rick & Mandy en Joke & Gerrit van de partij. Wij moeten even wachten en krijgen twee buzzers en gaan lekker buiten in de schaduw gezellig zitten babbelen.


Als de buzzer eenmaal gaat gaan we gezamenlijk naar binnen en bestellen zonder nadenken de overbekende " Kitchen Sink ".
Om dit " ijsje " te maken gebruiken ze overigens een aardige waslijst van ingrediënten :

• ½ cup fudge topping, warmed
• ½ cup butterscotch topping, warmed
• ½ cup peanut butter topping, warmed
• 1 medium banana, sliced in 1/2 –inch slices
• 1 cinnamon spice cupcake (2 ½ x 1 ¼-inch), quartered
• 1 angel food cupcake (3 x 1 ½-inch), quartered
• 2 4-oz. scoops vanilla ice cream
• 2 4-oz. scoops chocolate ice cream
• 2 4-oz. scoops strawberry ice cream
• 1 4-oz. scoop mint chocolate chip ice cream
• 1 4-oz. scoop coffee ice cream
• 3 tablespoons chocolate syrup
• ¼ cup marshmallow crème
• ¼ cup strawberry topping
• ¼ cup pineapple topping
• 1 brownie (6-inch x 6-inch), quartered
• 1 regular-sized (2 ounce) candy bar, quartered
• 4 chocolate cookies with cream filling
• 1 tablespoon sliced toasted almonds
• 1 tablespoon dark and white chocolate shavings
• 1 tablespoon chocolate cookies with cream filling, crushed
• 1 tablespoon chopped jellied orange slices (approximately 2 large slices)
• 1 tablespoon milk chocolate chip morsels
• 1 tablespoon peanut butter chip morsels
• 1 tablespoon chocolate sprinkles
• 1 tablespoon rainbow sprinkles
• ½ cup drained maraschino cherries
• 1 14-oz can dairy whipped topping ( 1 hele bus slagroom ! )

Hij wordt dan ook vers gemaakt en tijdens het bereiden pak ik de gelegenheid om wat foto's te maken kan het kunstwerk.


Van het uiteindelijke serveren van de " Kitchen Sink" wordt echt een klein showtje gemaakt inclusief muziek en zwaailichten.


Nadat we de " Kitchen Sink " soldaat hebben gemaakt maken we met zn allen nog een korte wandeling en dan is het helaas tijd om afscheid te nemen van elkaar. Kim & Heleen rijden terug naar onze villa om daar hun spullen op te halen en dan door te rijden naar het vliegveld. Wij hebben met Rick & Mandy onderweg nog even een korte stop om onze koelbox aan hun over te dragen. De plek waar wij staan is overigens echt de meest troosteloze spot van heel Disney World, het parkeerterrein van de vuilnisdienst…


We rijden door naar de Florida Mall om daar nog even wat laatste boodschapjes te doen en natuurlijk wat rond te kijken.


Onze laatste volle dag sluiten we af bij Longhorn Steakhouse waar we nog even genieten van de 'pink througout' steaks.


Terug bij de villa gaan we zwemmen, pakken we de laatste spullen in en gaan voor het slapen toch nog even in de jacuzzi.



Groetjes,
Pieter & Petra